Houtprofessor

In 1955 is Gerrit Beelen sr. begonnen in het hout en zo gaat de passie al vier generaties door. Nu in 2020 hebben Gerrit en zijn zoon William hun kennis en interesse vertaald naar iets innovatiefs. Waardoor in 2020, in Hierden, de Houtprofessor is opgestart. Het concept is compleet nieuw in de familie, namelijk: houten, exclusieve meubels en decoratie. Zo wordt de passie en kennis in hout weer een generatie overgegeven, maar dan weliswaar in een modern jasje.

 

 Houtprofessor

 

Wat maakt de Houtprofessor nog meer bijzonder? Houten, exclusieve meubelen en decoraties: Dat is waar 'Houtprofessor' voor staat. In het productieproces van de meubelen en decoraties wordt, tijdens de behandelingen, het hout in haar waarde gelaten. De producten zijn met de hand bewerkt, waardoor de natuurlijke uitstraling wordt behouden. Daarnaast staat Houtprofessor voor exclusiviteit, ieder product is uniek! Elke boom is namelijk anders in zijn tekening en vorm. Zo is elk product te onderscheiden omdat ze nooit hetzelfde zullen zijn. Ben je op zoek naar een uniek stuk? Dan ben je hier op het juiste adres!

 

 Houtprofessor-houten-meubelen-decoratie

 

Toch willen Gerrit en William wat extra’s bieden aan de klant. Ieder product is uniek en dat mag best wat extra benaderd worden. Daardoor is ieder product voorzien van een kenmerk en krijgt de klant bij ieder product een bijhorend productcertificaat.

 

 Houtprofessor-plankje-decoratie-borrel

 

De producten variëren van borrel- en whiskyplanken naar houten tafels en decoratiestukken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende boomsoorten om de keuze uit te breiden en aan de voorkeuren te voldoen. Niets is gek genoeg, dus voor persoonlijke aanvragen staat de deur altijd open!

Benieuwd naar het assortiment? Neem een kijkje op onze site en Social Media kanalen. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwkomers, vergeet dan niet op de follow-buttom te klikken.

Facebook-Houtprofessor Houtprofessor                               Instagram-Houtprofessor Houtprofessor

Houtprofessor.nl